Referenties

Onderstaande (oud-)relaties spreken hun aanbeveling uit over Acc6 Adviseurs en/of hun waardering over Raimond Groot (uit persoonlijke titel).

Improovit Proces- en IT optimalisaties

Ron van der Linden (eigenaar van Improovit te Velserbroek):

Wij zijn erg tevreden over Acc6 Adviseurs. Bovendien is het geleverde werk “gewoon” goed, waarbij “gewoon” best bijzonder is in deze tijd. De pro-actieve en persoonlijke benadering werkt heel plezierig!

Bloemisterij en siertuincentrum Olaf de Ruyter

Ton de Ruyter (eigenaar van Olaf de Ruyter te Heemskerk):

Bijna 25 jaar heeft Raimond Groot ons van administratie tot jaarstukken begeleid. Hij was ons aanspreekpunt bij Groep Kennemerwaert. Zijn professie en persoonlijke benadering maken hem tot een gewaardeerde financieel en fiscaal adviseur.

Heyneker Verzekeringen

Gabriëlla Wijnberg (eigenaar van Heyneker Verzekeringen te Heemskerk/Beverwijk):

Ik ken Raimond nu zo’n 14 jaar. Raimond is een zeer betrouwbare en accurate financieel adviseur met een personal touch. Een plezier om mee samen te werken!

Bedrijfsoverdracht.eu

Raimond Takkenberg (eigenaar van de Takkeno Groep en Bedrijfsoverdracht.eu):

Door zijn lange praktijkervaring en no-nonse instelling kan Raimond snel inspelen op de vraagstukken waar een MKB-ondernemer mee worstelt. Geen brede uiteenzetting maar pragmatische invulling. Fijn om mee te werken.

Massagepraktijk Zeeburg

Floris Dammers (eigenaar van Massagepraktijk Zeeburg te Amsterdam):

Erg blij met de betrouwbare, meedenkende en snelle service van Acc6 adviseurs. Een absolute aanrader.

KTS-Schilders

Frank Kristians (eigenaar van KTS-Schilders te Wormerveer):

Ons bedrijf is klant bij Acc6 advies en sindsdien zijn wij een stuk blijer. Niet alleen is alles op tijd klaar en een stuk overzichtelijker, wij betalen ook minder belasting! En daar worden wij natuurlijk erg vrolijk van.

Beau Design

Marco van Bodegom (eigenaar van Beau Design te Beverwijk):

Raimond Groot heb ik leren kennen als een enthousiast medelid van een sponsorcommissie. Veel kennis van zaken op gebied van contracten en is heel accuraat in wat hij doet. Gemoedelijk in de (mondelinge) communicatie, wat een samenwerking alleen maar prettiger maakt.

Heeft u vragen?

Bel 06-17153486 of vul het contactformulier in.